Hondenvoer-abonnement in België

Met ons Hondenvoer-abonnement hoeft u in België Biss 25 und Biss 25 Titanium niet meer zelf online te bestellen. U vertelt ons wanneer u het voer geleverd wilt hebben en wij zorgen voor de accurate levering van het voer bij u thuis.

Uw voordeel

 • Het is voer is altijd op tijd in huis
  Met het Hondenvoer-abonnement hoeft u niet meer na te denken over wanneer u het hondenvoer moet bestellen. Op basis van uw eigen behoefte, zorgen wij dat u Biss 25 of Biss 25 Titanium altijd op tijd aan huis krijgt geleverd.
 • Handig en makkelijk thuisbezorgd
  U hoeft het voedsel voor u hond niet meer op te halen of te bestellen. Het hondenvoer-abonnement bespaart u tijd en moeite.
 • Opzegbaar en kan worden gewijzigd
  U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen of wijzigen. Een e-mail of telefoontje met een annulering of een aanpassings verzoek is genoeg. U neemt geen lange termijn verplichtingen.
 • Makkelijk betaalbaar
  Als u wilt, halen wij het geld middels een factuur rechtstreeks van uw rekening. Voor deze vragen wij uw toestemming.
Biss 25 Hondenvoer-abonnement

Zo kunt u meedoen

Vergeet niet door te geven met welke frequentie u het voer aangeleverd wilt hebben. Als u niet zeker bent, zullen wij u helpen met onze voeding aanbevelingen en daarmee het vinden van de juiste frequentie van het aanleveren van het voer. Zodra we uw specifieke levertijd van het voer voor uw hond hebben gevonden, kunt u contact met ons opnemen voor een automatische incasso en zo hoeft u niet meer online uw Biss 25 en Biss 25 Titanium te bestellen, wij nemen dan deze zorg van u over. Meld u vandaag nog aan: Contact

Biss 25 hondenvoer is een premium droogvoer voor alle rassen. Onze Biss 25 Titanium is een ultra premium hondenvoer en bijzonder geschikt voor het houden van pups en voor honden met een gevoelige en allergie. Biss 25 is een Duits merk.
© 2014 Biss 25 Hondenvoer België